Charlot and Me benytter sig af cookies på hjemmesiden. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt, og gemmer information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så det er nemmere for os at optimere siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies på Charlot and Me's hjemmeside. - Lær mere - Jeg accepterer

VIL DU OGSÅ....

....være den første til at få besked om NYHEDER og

og TILBUD. Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER

Min indkøbskurv  

Black colour

Black colour tørklæder smart og trendy tilbehør

Hos Charlot and me anbefaler tit kurvede kvinder at benytte et tørklæde. Det er med til at trække fokus og understrege din personlighed, så du kan ændre en basis tunika i store størrelser til at have et smart og anderledes udtryk og stil.

Black colour er et dansk firma, der laver de skønneste, lækreste og meget dekorative tørklæder, så hos Charlot and Me er det derfor en selvfølgelighed, at de er vores leverandør af smarte og trendy tørklæder.

Tørklæde i top kvalitet fra Black colour, der giver et lækkert twist i stil og udtryk

Kvaliteten er altid i top, og vi bestræber os på at have et lækkert udvalg af disse tørklæder, som passer til vores udvalg af tøj, og gør det nemt for dig som kunde at give dit eget lille twist af stil og udtryk.

Et tørklæde kan gøre en kæmpe forskel i udtrykket af en helt almindelig tunika, og du kan dresse op eller ned med tørklæder af forskellig stil.

Vis som Grid Liste

2 varer

per side
Stigende orden
  1. Flot lys army printet tørklæde

    Special Price 149,50  DKK Normalpris 299,00  DKK
    SPAR : 50%
  2. Sort - stribet tørklæde - let og lækkert

    Special Price 149,50  DKK Normalpris 299,00  DKK
    SPAR : 50%
Vis som Grid Liste

2 varer

per side
Stigende orden