Om Charlot and Me

Hvorfor CHARLOT and ME
Jeg har mange års erfaring som indkøber, tekniker og QC i tøjbranchen, bl.a hos InWear, Bitte Kai Rand, CCDK og By Groth.
I alle de år, hvor jeg har arbejdet med indkøb og produktion af tøj, har jeg altid manglet lignende kvalitets produkter med et højt niveau af tidens trend og design i STORE STØRRELSER.


Selvtillid, udstråling og selvværd.
- selvom man er kurvet og større end en str. 40, så vil det rigtige tøj, design og pasform øge selvfølelsen, selvtilliden og ens udstråling.
- jeg vil gerne være med til at skubbe lidt til de store pigers egen opfattelse af hvad de kan tillade sig eller ikke tillade, af hensyn til deres omverden. Man må nå til en selverkendelse af at her er man nu, er man tilfreds, eller vil man et andet sted hen. Men uanset hvad, så lever vi kun 1 gang, og i det ene korte liv vi har, skal man vel ikke dagligt gå og putte sig og stille sig tilfreds, bare fordi man er stor.

En anden overvægtsopfattelse.
- jeg går ikke ind for fedme, men er tilhængere af, at man finder sig godt tilpas, med den vægt man nu har. J
eg vil gerne skille mig ud fra de andre udbydere af tøj i store størrelser og vil gerne vise kurvede kvinder der vil mere end blot klæde sig.

Jeg ved, hvad jeg laver og køber alligevel ind med hjertet.
Mine mange års erfaring som indkøber og QC i tekstilbranchen har givet mig en rigtig god baggrund for at kunne vurdere produkternes kvalitet og pasform, og synes selv jeg har fundet frem til nogle ret gode mærker.
Jeg vil gerne, til trods for min størrelse, kunne klæde mig i Cashmere, lækkert silke og smart design. Jeg forestiller mig, at det må der også være andre skønne kvinder og piger der vil. Jeg har haft svært ved at finde disse lækre og eksklusive varer, og mange hyggelige shoppeture er endt uden den store gevinst.

Hør ikke efter hvad "de andre" siger, men mærk selv efter.
Der er fordomme og udfordringer nok i livet: Det at være stor og se godt ud, behøver ikke være en af dem. Derfor har jeg startet CHARLOT and ME.
I mine valg af varer til butikken, ligger jeg meget stor vægt på, at tøjet skal være behageligt og at du, som kunde, skal føle dig godt tilpas i produktet. Det skal allerhelst fremhæve de positive sider af din figur, dit liv og din fremtoning.

Personlig stil og inspiration.
Jeg synes, at vi alle, uanset nålen på badevægten, har ret til at være klædt i tøj der understøtter vores personlighed og velbefindende. Med CHARLOT and ME ønsker jeg at øge denne mulighed for en voksende del af befolkningen, og håber at jeg med tiden kan tage endnu flere størrelser med i mit sortiment. 
Vi skal vise vores fordele frem, og det tror jeg på, vi gør, ved at klæde os i tøj, der sætter design og pasform i højsædet.

I er altid velkomne til at kontakte mig, ved at sende en mail til
info@charlotandme.dk, hvis I har kommentarer, gode ideer eller forslag.

Jeg håber, I bliver lige så begejstret over de skønne varer, kvaliteter og farver som jeg selv er…..for det er meningen med CHARLOT and ME – at du bliver begejstret og føler dig godt tilpas.

Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen

Charlotte Mols