Tøj til store piger

Vi går udelukkende efter mærkevarer og firmaer, der ved, hvad det vil sige at designe og konstruere tøj til store piger.

Hvorfor skal tøj til store piger designes med fokus på pasform og kurver?

I dag findes der meget tøj til store piger, men jeg synes, at det ofte er store, tunge og uinspirerende modeller. Når store piger klæder sig i disse ”sække”, bliver man ofte større, og man udtrykker, at man gerne vil gemme sig. Groft sagt kan man risikere hverken at blive set eller hørt, og man kan måske godt komme til at føle sig ”overset”. Jeg tror på, at man sagtens kan klæde sig smart, farverigt og udfordrende, selvom man er blevet en størrelse 42+.

Derfor har vi fokus på designer tøj til store piger

- Selvom man er kurvet og større end en str. 40, så vil det rigtige tøj, design og pasform øge selvfølelsen, selvtilliden og ens udstråling.

- Der er masser af udfordringer i hverdagen – at se godt ud behøver ikke være en af dem.

- Vi vil gerne skille os ud fra de andre udbydere af tøj til store piger og vil gerne bidrage med noget mere. Derfor har vi en stylecoach med på vores website, og du kan altid bestille en tid og komme i vores atelier i Vejle og få gode råd og masser af hjælp til at finde det tøj der passer dig og din krop.

Mine mange års erfaring som indkøber og kvalitets controler i tekstilbranchen har givet mig en god baggrund for at kunne vurdere produkternes kvalitet og pasform, og synes selv jeg har fundet frem til nogle ret gode mærker og firmaer, der er specialister i at lave tøj til store piger.

Jeg glæder mig til at se dig i webbutikken – og husk at hvis du har spørgsmål til størrelse eller stil eller andet, så skriv endeligt til os på info@charlotandme.dk

Med venlig hilsen

Charlotte Mols / Ejer af Charlot and Me

Andre sider du måske gerne vil læse - for at vide mere om hvorfor vi synes Charlot & Me er så vigtig og hvad vores holdning er. For vi er en shop med visioner og kærlighed til både kunder og tøjet.
O DAMETØJ I STORE STØRRELSER O DAMETØJ STORE STØRRELSER O KJOLER STORE STØRRELSER O MODETØJ TIL STORE PIGER O
O SMART TØJ TIL STORE KVINDER
O STOR PIGE TØJ O TØJ I STORE STØRRELSER O TØJ TIL STORE DAMER O TØJ TIL STORE KVINDER O

MUST HAVE gamache fra Gozzip - blå
MUST HAVE gamache fra Gozzip - blå
Vidunderlig kvalitet og uundværlig....    
179,00 DKK

VIS KUN:
  Alle 
  S/M 
  L/XL 
Designers:
  Gozzip