Modetøj til store piger

Charlot and Me er specialiseret i lækkert modetøj til store piger. For os er det vigtigt, at det tøj vi sælger er designet og produceret at nogle professionelle mærker, der ved, hvad det vil sige at producere modetøj i store størrelser.

Modetøj til store piger skal være designet med henblik på kvinder med kurver.

For at kunne designe og producere modetøj til store piger er det vigtigt at have fokus på pasform. Modetøj i store størrelser skal designes og konstrueres anderledes, således at der er taget hensyn til, at det skal være til kvinder med kurver. Efter vores mening skal det tøj du køber hos Charlot and Me være smart, moderigtigt, farverigt, detaljerigt, sexet, udfordrende, fyldt med detaljer og side rigtigt godt, så det er med til at fremhæve dine personlige træk og karisma.

Hvorfor sælger vi modetøj til store piger?
Selvom man er kurvet og større end en str. 40, så vil det rigtige tøj, design og pasform øge selvfølelsen, selvtilliden og ens udstråling.

Vi synes, at vi alle uanset mål og vægt har ret til lækkert og komfortabelt modetøj.

Hvorfor i alverden skulle store piger have mindre lyst til at klæde sig i smukt, lækkert, blødt og komfortabelt designertøj?

Vi håber du finder noget du kan bruge, og har du spørgsmål eller kommentarer, så skriv endeligt til os på [email protected]