Hvem er vi?

Charlot and Me sælger kollektioner og varer med fokus på tøj til skønne piger og kvinder med kurver, og det er vigtigt, at det tøj du køber hos os, får dig til at føle dig godt tilpas og vil øge din selvtilfredshed.

Fokus på tøj i lækkert design

Hos Charlot and Me sætter vi en stor ære i at kunne tilbyde tøj til store kvinder, hvor vi har fokus på kvalitet, design og pasform. Charlot and Me er for: women with curves edges and attitudes. Og med det mener vi, at selvom man er en stor kvinde eller pige, så kan man godt tillade sig, at være farverig, smuk, smart, moderigtig, eksklusivt og være fænomenal lækker og udfordrende.
Med tøj i plus size gælder det netop om at have fokus på pasform, for at fremhæve de lækre kurver og din egen personlighed.

Hvad er CHARLOT and ME?

I vores valg af varer til butikken, har vi lagt stor vægt på, at tøjet skal være behageligt og at du, som kunde, skal føle dig godt tilpas i produktet. Tøj til store kvinder skal allerhelst fremhæve positive sider af din figur, dit liv og din fremtoning.

Vi glæder os til at se mere til dig i butikken – og husk du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Vores mail er: [email protected]