Bukser

Bukser

Bukser i store størrelser

Her på siden finder du et bredt udvalg af bukser i store størrelser fra str. 42-54. Bukserne er nøje udvalgt til den modebevidste kvinde, der ønsker smart tøj til hverdag, fest, kontoret eller caféen... Ja til alt det, du lige har brug for.

Hos Charlot and Me kan du altid få bukser i store størrelser til enhver kropstype og med et utal af udtryk. Moderne, funky, smarte, klassiske, festlige, smalle og brede. På den måde kan du finde et par bukser, uanset om du skal slappe af derhjemme eller til fest.

Find dine favorit plus size bukser

Vi har helt sikkert de plus size bukser, som du kigger efter, idet vores udvalg af bukser til store kvinder er bredt og varieret. Lige fra hyggelige og enkle jerseybukser til bukser med flotte prints samt leggings og bukser med stretch.

I tvivl om din størrelse?

Hvis du er i tvivl om størrelsen eller pasformen på dine nye plus size bukser, er et godt råd at du måler dig selv. Du kan finde inspiration og gode råd i vores størrelsesguide til hvordan du måler dig selv korrekt. Har du købt et par bukser i den forkerte størrelse, så har du altid muligheden for at returnere dine plus size bukser inden for 14 dage.