Charlot and Me benytter sig af cookies på hjemmesiden. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt, og gemmer information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så det er nemmere for os at optimere siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies på Charlot and Me's hjemmeside. - Lær mere - Jeg accepterer

VIL DU OGSÅ....

....være den første til at få besked om NYHEDER og

og TILBUD. Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER

Min indkøbskurv  

Kjoler - Nederdele

Plus size kjoler & nederdele

Hvorfor vente på en særlig lejlighed til at trække i en flot plus size kjole, festkjole eller nederdel, når du kan finde dine favoritter lige her?
Hos Charlotte & Me kan du finde det helt rigtige outfit i størrelse 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54 og 56. Her er du sikret høj kvalitet i tidens nyeste design og trend. Vi har plus size kjoler i store størrelser, der gør dig klædt på til enhver lejlighed og pasformen er udviklet specielt til dig med kurver. Hvad enten du har brug for nederdele til hverdag eller fest, kan du finde lige de nederdele i store størrelser som du søger. Der er også elegante festkjoler til store kvinder. Kast dig ud i en fantastisk aften hvor du vækker opsigt, pasformen får dig til at føle dig smuk og du er i dit helt rette element.

Vis som Grid Liste

Varer 1-30 af 158

Page
per side
Stigende orden
  1. Smuk, feminin og festlig hør kjole - MØRKE BLÅ - No Secret

    Special Price 349,50  DKK Normalpris 699,00  DKK
    SPAR : 50%
  2. Smuk, feminin og festlig hør kjole - PINK POWDER - No Secret

    Special Price 349,50  DKK Normalpris 699,00  DKK
    SPAR : 50%
Vis som Grid Liste

Varer 1-30 af 158

Page
per side
Stigende orden