Mærker

Vores valg af leverandører af tøj og tilbehør i store størrelser.

Hos Charlot and Me bruger vi rigtigt meget tid på at finde de helt rigtige mærker og kun mærker der er erfarne i at lave tøj til kurvede kvinder i str. 42-56
Af danske mærker er vi bla. rigtigt glade for at kunne præsenterer Que, ADIA, STUDIO, Gozzip, N+ by Nör Denmark, My Little Curvy Love og mange andre.... som er vidt forskellige mærker og prisniveauer, og som på skønneste vis kan kombineres.
Vi rejser en del til udlandet for at finde nye mærker og følge med i trenden på diverse messer og i skønne storbyer. Vi forhandler fantastiske mærker, som følger modens udsving og kombinerer det med gode pasforme til store størrelser og suveræne kvaliteter.
Af udenlandske mærker har vi fundet GRIZAS, som er et fantastisk designer brand, der kun anvender naturmaterialer og producerer alt i Europa. Vi har fået forhandling af Persona By Marina Rinaldi, som er Max Mara’s plussize brand. Og så har vi selvfølgeligt også Festival strømper, som I måske kender andre steder fra. Men her er der tale om strømper der er lavet i store størrelser og med ekstra vidde, så der er plads til alle vores kurver. Kvaliteten på strømperne og undertøjet fra Festival er ligeledes i top.
Det vigtigste for os er at kunne inspirere dig til din plus size stil, og derfor er vi altid på dupperne for at følge udviklingen af markedet med tøj i store størrelser og supplerer rigtigt gerne med livsstilsprodukter som smykker, sko og andre skønne varer.