Charlot and Me benytter sig af cookies på hjemmesiden. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt, og gemmer information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så det er nemmere for os at optimere siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies på Charlot and Me's hjemmeside. - Lær mere - Jeg accepterer

Grizas

GRIZAS Kvalitetstøj i lækre naturmaterialer

Når vi som kurvede kvinder har behov for tøj i store størrelser, så er det oftest rart, at det er naturmaterialer, da det føles mest naturlige på kroppen, og giver os mulighed for at ånde igennem tøjet og derved opnå en væsentligt større komfort.
GRIZAS benytter sig også af et materiale som bambus / bamboo. Det er et fantastisk naturmateriale, som er yderst bæredygtigt og meget funktionelt i sin eksistent. Fiberen er hul indeni, og virker derfor både varme og kulde isolerende, hvilket betyder at om vinteren luner det, og om sommeren køler det.
Varerne fra GRIZAS er alle produceret i Europa og ofte i nogle meget behagelige pasforme, der er gode til kurvede kvinder.
Vi har hos Charlot and Me udvalgt nogle flotte modeller af GRIZAS\' kjoler, tunikaer og frakker i størrelse large, XL, XXL og 3XL.

Vis som Grid Liste

Varer 1-12 af 22

Page
per side
Faldende orden
Vis som Grid Liste

Varer 1-12 af 22

Page
per side
Faldende orden