Charlot and Me benytter sig af cookies på hjemmesiden. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt, og gemmer information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så det er nemmere for os at optimere siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies på Charlot and Me's hjemmeside. - Lær mere - Jeg accepterer

VETO

VETO roser kvindernes forskellige former og understreger de feminine kurver, således at ethvert look er stilfuldt uanset størrelsen.

VETO tøj i store størrelser

Med en størrelsesskala fra 38 til 54, er VETO tøj designet til at passe hver eneste kvinde. Det unge udtryk appellerer uanset alder til alle, der ønsker at se smarte og \"casual\" ud. Samtidig er der også mange feminine styles med blomster, sporty designs til en afslappet stil, grafiske prints samt enkle snit og farver til det mere formelle. Med andre ord: VETO er til både hverdag og fest.

Hos Charlot and Me fører vi tøj fra VETO i størrelse 4454 og du kan både finder en ny jakke, tshirt, skjorte, kjole og tunika eller nye bukser og bluser.

vi kan ikke finde nogle produkter, der matcher dine ønsker.