Sandgaard

En god og forskellig basisgarderobe er vigtig at have, som en del af sin beklædning. Med Sandgaard basic tøj, som en del af garderoben betyder det, at man altid har et godt udvalg af bløde og lækre basisbeklædningsgenstande, som man kan mikse og matche og bruge som en grundlæggende del af sine outfits. I det store udvalg fra Sandgaard kan du blandt andet finde toppe, skjorter og cardigans. Basic tøj fra Sandgaard fås i størrelserne 36-56, og er derfor ideelt uanset hvilken størrelse man bruger. Hos Charlotandme.dk kan du finde alt, hvad du skal bruge til din basisgarderobe.

Opbyg en flot garderobe med Sandgaard

I hverdagen er det praktisk lige hurtigt at kunne række efter lækre basisting i garderoben, som man nemt kan sammensætte til et flot look. Med basic tøj fra Sandgaard får du et stort udvalg af forskellige styles, som du simpelt kan sætte sammen på forskellige måder og være klar til arbejdsdagen hurtigt. Farvepaletten er simpel og indeholder farver som blandt andet sort, hvid, beige og grå. Det er farver som kan gå sammen med næsten hvad som helts, og det skaber dermed uendelige muligheder for at skabe den stil, du gerne vil have.

De fine leggings fra Sandgaard kan du for eksempel sætte sammen med vores flotte kjoler, og få et flot look. Med sorte leggings og en farverig kjole går man ikke galt i byen, og vi har mange forskellige flotte og trendy kjoler at vælge imellem. Vis dine flotte kurver med vores kjoler, som er lavet specifikt til plus size kvinder. Uanset om du leder efter kjoler med mønstre eller ensfarvede kjoler, så kan du finde dem i vores store sortiment.

Miks og match med Sandgaards kollektion

Med de flotte basisfarver kan du nemt mikse og matche din basic kollektion fra Sandgaard med andre styles og skabe dit helt eget personlige look. Med vores enkle og smarte cardigans og bukser kan du lave dine egne styles, som du kan bruge både i hverdagen og til fest. Brug for eksempel vores flotte Bengalinbukser sammen med en flot skjorte, og vær klar til alle hverdagens udfordringer.

Søger du mere inspiration til din basis garderobe, så kan du tage et kig på vores side om netop dét, hvor vi har samlet et væld af fine basisting til garderoben. Her finder du både bluser, bukser, cardigans og meget mere som du kan sætte sammen med tøj, du allerede har i din garderobe og være sikker på, at du altid kan sammensætte et flot outfit ud fra det, du har i skabet.

Lækker kvalitet og flotte styles

Der er nogle ting, som man bare altid skal have hængende i sin garderobe, og med Sandgaards store udvalg af basic tøj, er der noget for enhver smag. Med et bredt sortiment af blandt andet toppe og t-shirts kan du altid finde din basisgarderobe fra Sandgaard. De flotte toppe og t-shirts fås i mange forskellige farver, hvilket gør at du nemt kan finde præcis de toppe og t-shirts som passer til din stil og det du har i din garderobe i forvejen. På denne måde kan du nemt sammensætte et flot udvalg af tøj, så du aldrig har problemer med at finde noget at tage på.

Er du på udkig til noget allerinderst, så tag gerne et kig på vores store udvalg af undertøj i store størrelser. Her kan du finde alt fra lækkert undertøj til leggings og badetøj. Find det rette undertøj som understøtter dine former og kurver, og føl dig godt tilpas hele dagen uden undertøj der strammer eller gnaver.