Studio

Uanset hvilken tøjstørrelse man bruger, så vil man gerne tage sig godt ud samtidig med at man kan iføre sig komfortabelt tøj, som sidder som det skal. Med de flotte plus size kollektioner fra Studio får du den nyeste mode i lige præcis den størrelse som passer til dig. Vi har et stort udvalg af lækre styles fra Studio, og der er masser af forskellige outfits at vælge imellem. Uanset om du leder efter tøj, som du kan have på på kontoret, eller til en lørdagsbrunch med veninderne, så kan du helt sikre finde det i kollektionerne fra Studio. Gå på udkig i vores sortiment, og find det tøj som klæder dig allerbedst.

Feminine outfits fra Studio

Studio kreerer moderigtigt tøj til kvinder i plus size størrelser. Studios kollektioner er af høj kvalitet, og du kan finde alt lige fra bluser til kjoler og bukser. Ligegyldigt hvilken tøjstørrelse du bruger, så er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas med det outfit, du har på. Studios moderigtige tøj til kvinder fås i størrelserne 36-56 – så er du helt sikker på, at du kan finde tøjet der passer dig, i den rigtige størrelse. Det lækre tøj fra Studio bliver lavet i forskellige materialer, og du kan for eksempel finde styles i blød jersey viskose, bomuld eller polyester. Lad dig ikke afskrække af polyester, da meget er sket i produktionen af dette stof hen over årene, og nu kan polyester være et materiale af høj kvalitet, som giver et lige så flot look som bomuld eller viskose.

Er du på udkig efter præcis det, som kan fuldende dit look, så kan du med fordel tage et smugkig på vores store udvalg af accesories. Vi tilbyder mange forskellige slags produkter, som du helt sikkert kan bruge til at gøre dit look mere spændende og personligt. I vores brede sortiment kan du for eksempel finde smukke øreringe, sko og tasker.

Inspirerende trends

Studio laver tøj til kvinder der elsker mode og er bevidste om, hvilken stil de gerne vil have. I vores store sortiment af lækkert tøj fra Studio, kan du derfor finde en bred vifte af spændende looks, som du kan kombinere på kryds og tværs, og dermed skabe din egen personlige stil og udstråling. Hos Studio finder du både bløde og feminine looks og mere rå detaljer, som kan være med til at skabe interessante kontraster i dit look.

Leder du efter nyt overtøj til årstiden, så kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af overtøj. Her finde du et bredt udvalg af blandt andet frakker, jakker og blazers til alle årstider – så kan du finde det, du skal bruge uanset om det er sommer, vinter eller forår.

Nye modekollektioner

Hvert år udsender Studio 6 modekollektioner med nye og spændende looks, hvor du kan finde tøj til din garderobe. I kollektionerne finder du lækkert tøj i plus size størrelser, som får dig til at føle dig godt tilpas. Vi synes det er vigtigt, at alle kan iklæde sig det tøj som får dem til at føle, at man kan tackle sin hverdag med et smil – uanset hvilken størrelse man bruger. I Studio kollektionen kan du finde alt lige fra bukser, bluser, leggings og meget mere. Hos os kan du finde alt til din nye garderobe!

Vil du gerne gøre et godt tilbud, så tag gerne et kig på vores side med tilbud, hvor du kan finde nedsatte varer til en rigtig god pris. Her kan du finde både tøj og sko i forskellige størrelser, og uden tvivl gøre et godt kup!