Charlot and Me benytter sig af cookies på hjemmesiden. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt, og gemmer information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så det er nemmere for os at optimere siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies på Charlot and Me's hjemmeside. - Lær mere - Jeg accepterer

Om Charlot and Me

Hvorfor CHARLOT and ME

I dag er vi to, der ejer Charlot and Me…Monika Pedersen og Charlotte Mols. Charlotte er den, der startede det hele som en webshop tilbage i 2008. Og da det hele efterhånden udviklede sig til også at være en fysisk butik, var der behov for at være to om at holde overblik, se nye muligheder og styre mod det rigtige mål.

Charlotte har mange års erfaring som indkøber, tekniker og QC i tøjbranchen, bl.a hos InWear, Bitte Kai Rand, CCDK og By Groth. Og hun har derfor et øje for kvalitet, pasform og design.

Monika blev medejer i 2017 efter at have været ansat i 8 måneder. Monika har en baggrund i udviklings- og salgsbranchen og har et gudsbenådet øje for at se og forstå kundernes behov.

Sammen er vi et godt team, der kun vil det allerbedste for os plussize kvinder. Vi er selv kurvede kvinder og kender derfor til, hvor svært det kan være at finde lækkert tøj til den kvalitetsbevidste kvinde.

I alle de år, hvor vi har arbejdet med indkøb og produktion af tøj, har vi altid manglet lignende kvalitets produkter med et højt niveau af tidens trend og design i STORE STØRRELSER.

Selvtillid, udstråling og selvværd;

- selvom man er kurvet og større end en str. 40, så vil det rigtige tøj, design og pasform øge selvfølelsen, selvtilliden og ens udstråling.

- vi vil gerne være med til at skubbe lidt til de store kvinders egen opfattelse af hvad de kan tillade sig eller ikke tillade sig, af hensyn til deres omverden. Vi må nå til en selverkendelse af, at enten er vi her nu, er tilfredse, eller også vil vi et andet sted hen. Men uanset hvad, så lever vi kun en gang, og i det ene korte liv, vi har, skal vi vel ikke dagligt gå og putte os og stille os tilfredse med det, bare fordi vi er kurvede plus size kvinder.

Hos os giver vi den gas, og vi kan ikke få for meget af lækker silke, glimmer, skind, luksus boheme, italienske lækkerier og mærker med kendskab til plus size kvinders kurver.

Vi går efter at skille os ud fra de andre udbydere af tøj i store størrelser og vil gerne inspirere den kurvede kvinde, der vil mere end blot klæde sig.

Vi ved, hvad vi laver og køber altid ind med hjertet.

Vores mange års erfaring som indkøber, sælger og QC har givet os en rigtig god baggrund for at kunne vurdere produkternes kvalitet og pasform, og synes selv, vi har fundet frem til nogle virkelig gode mærker.  Vi vil gerne, til trods for vores størrelser, kunne klæde os i Cashmere, lækkert silke og smart design.

Hør ikke efter hvad "de andre" siger, men mærk selv efter.

Der er fordomme og udfordringer nok i livet: Det at være stor og samtidig se godt ud, behøver ikke være en af dem. Derfor har vi CHARLOT and ME.

I vores valg af varer til butikken, lægger vi meget stor vægt på, at tøjet skal være behageligt og at du, som kunde, skal føle dig godt tilpas i produktet. Det skal allerhelst fremhæve de positive sider af din figur, dit liv og din fremtoning. 

Personlig stil og inspiration.

Vi synes, at vi alle, uanset nålen på badevægten, har ret til at være klædt i tøj, der understøtter vores personlighed og velbefindende.

Vi skal vise vores fordele frem, og det tror vi på, vi gør, ved at klæde os i tøj, der sætter design og pasform i højsædet.

I er altid velkomne til at kontakte os, ved at sende en mail til info@charlotandme.dk, hvis I har kommentarer, gode ideer eller forslag.

Vi håber, I bliver lige så begejstret over de skønne varer, kvaliteter og farver som vi selv er…..for det er meningen med CHARLOT and ME, – at du bliver begejstret og føler dig godt tilpas.

Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen

Monika Pedersen & Charlotte Mols