Om os

Selvtillid, udstråling og selvværd;

- selvom man er kurvet og større end en str. 40, så vil det rigtige tøj, design og pasform øge selvfølelsen, selvtilliden og ens udstråling.

- jeg vil gerne være med til at skubbe lidt til de store kvinders egen opfattelse af, hvad de kan tillade sig eller ikke tillade sig, af hensyn til deres omverden. Vi må nå til en selverkendelse af, at enten er vi her nu, er tilfredse, eller også vil vi et andet sted hen. Men uanset hvad, så lever vi kun en gang, og i det ene korte liv, vi har, skal vi vel ikke dagligt gå og putte os og stille os tilfredse med det, bare fordi vi er kurvede plus size kvinder.

Hos Charlot and me giver vi den gas, og vi kan ikke få for meget af lækker silke, glimmer, skind, luksus boheme, italienske lækkerier og mærker med kendskab til plus size kvinders kurver.

Vi går efter at skille os ud fra de andre udbydere af tøj i store størrelser og vil gerne inspirere den kurvede kvinde, der vil mere end blot klæde sig.

Vi ved, hvad vi laver og køber altid ind med hjertet.

Mange års erfaring som indkøber og QC har givet mig en rigtig god baggrund for at kunne vurdere produkternes kvalitet og pasform, og jeg synes selv, jeg fundet frem til nogle virkelig gode mærker.  Og det er mærker i forskellige prisklasser, så du som kunde forhåbentligt bliver inspireret til at mixe på kryds og tværs af mærker og kvaliteter.

Hør ikke efter hvad "de andre" siger, men mærk selv efter.

Der er fordomme og udfordringer nok i livet: Det at være stor og samtidig se godt ud, behøver ikke være en af dem. Derfor startede jeg CHARLOT and ME.

I valget af varer til butikken, lægger jeg meget stor vægt på, at tøjet skal være behageligt og at du, som kunde, skal føle dig godt tilpas i produktet. Det skal allerhelst fremhæve de positive sider af din figur, dit liv og din fremtoning. 

Personlig stil og inspiration.

Uanset nålen på badevægten, har DU ret til at være klædt i tøj, der understøtter DIN personlighed og velbefindende.

Som kurvede kvinder skal vi skal vise vores fordele frem, og det tror jeg på, vi gør, ved at klæde os i tøj, der sætter design og pasform i højsædet.

I er altid velkomne til at kontakte os, ved at sende en mail til [email protected], hvis I har kommentarer, gode ideer eller forslag.

Jeg håber, I bliver lige så begejstret over de skønne varer, kvaliteter og farver som jeg er vores skønne personale selv er…..for det er meningen med CHARLOT and ME, – at du bliver begejstret og føler dig godt tilpas.

Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen

Charlotte Mols

Charlotte Mols startede det hele som en webshop tilbage i 2008. Det udviklede sig til i først omgang at hun åbnede et showroom i 2016 med begrænsede åbningstider. Det viste sig dog hurtigt at kunderne hurtigt fandt ud af muligheden for at se og prøve tøjet inden et evt. køb. Derfor blev det hurtigt til en reel butik og idag er butikken endnu engang flyttet. Så de nu ligger i den hyggelige Vissingsgade, der er en del ag Vejles gågade miljø.

Charlotte har mange års erfaring som indkøber, tekniker og QC i tøjbranchen, bl.a hos InWear, Bitte Kai Rand, CCDK og By Groth. Og hun har derfor et øje for kvalitet, pasform og design.

Charlotte er selv en kurvet kvinde (har været det lige fra barndommen af) og kender derfor til, hvor svært det kan være at finde lækkert tøj til den kvalitetsbevidste kvinde.

Uanset om du søger vejledning og stil guide i den fysiske butik i Vejle eller i den online webbutik, så kan du være sikker på, at du får en ærlig mening fra Charlotte og personalets side. Det er altid vores personlige og ærlige mening, ofte drysset med humor, hygge og rigtig god dialog omkring dig som kunde. 

Mange af kunderne har være med fra starten af, hvilket skyldes den gode service, ærlige vedledning, personlige kendskab til det at være kurvet plus size kvinde og det store udvalg af lækkert tøj i str. 42-56