Overtøj

Overtøj i store størrelser

Her finder du et stort udvalg indenfor alle typer af overtøj i store størrelser til hele året. Hos Charlot and Me har vi fokus på at overtøj ikke kun skal være praktisk og behageliget, men også være stilrigtigt og moderne.

Smart dame overtøj til årets mange fester

Er du på udkig efter overtøj til den festlige lejlighed, så er en blazer i det helt rigtige snit et must i garderoben. Vi har samlet et godt udvalg i blazer til store størrelser, der understreger stil og eksklusivitet. 

Overtøj i store størrelser til hele året

Vores udvalg af overtøj dækker hele årets gang, så du behøver kun at lede et sted. Gå på opdagelse i vores skønne sortiment, hvor du finder skønne sommerjakker både til det praktiske, det sjove, det komfortable og det moderne. Behagelige vindjakker til det skiftende vejr mellem sæsonerne, hvor du både kan være praktisk og smart klædt på. Dynejakker der gør dig varm, smart og lækker uden at slække på det komfortable. Vinterjakker i store størrelser, der ikke bare holder dig varm, men som også sørger for, at du ser moderigtig ud. De er designet til at passe til kvinder med kurver. 

Sortiment med smarte detaljer

Vores udvalg i overtøj er bredt og kendetegnet ved mange forskellige varianter og smarte detaljer. Smart overtøj i en moderigtigt stil er et klart must at have for alle kvinder. Derfor gør vi meget ud af at finde de produkter, uanset formål, der opfylder kravet om, at det skal være både smart og praktisk , så du er garanteret, en moderne stil året rundt, der passer til din pasform.