Charlot and Me benytter sig af cookies på hjemmesiden. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt, og gemmer information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så det er nemmere for os at optimere siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies på Charlot and Me's hjemmeside. - Lær mere - Jeg accepterer

VIL DU OGSÅ....

....være den første til at få besked om NYHEDER og

og TILBUD. Tilmeld dig vores nyhedsbrev HER

Min indkøbskurv  

Vinterjakke

Vinterjakker til kurvede kvinder i store størrelser

Selvom det er koldt og du bare rigtigt gerne vil kunne holde varmen, har du også muligheden for at være smart og moderigtigt klædt i vinterkulden. Se blot efter vinterjakker hos Charlot and Me. Vores udvalg er bredt, og du finder både korte og lange vinterjakker, uld vinterjakker og dynejakker, der er fyldte med smarte detaljer. 

Hold varmen med stil med en lækker vinterjakke

Hos Charlot and Me har vi fokus på kvinder med kurver, så du finder de lækre vinterjakker i størrelse 42, 44, 46, 48, 50 ,52, 54, og 56. Hvorfor kun være smart og stilfuld indvendig bare fordi det er koldt? Med en vinterjakke fra Charlot and Me har du muligheden for også at være smart udvendigt. Tilføj eventuelt et lækkert tørklæde eller et par smarte støvler, og gå vinteren i møde med stil.

Vis som Grid Liste

3 varer

per side
Stigende orden
 1. Sort dyne jakke - 100% animal free - adia

  Special Price 599,50  DKK Normalpris 1.199,00  DKK
  SPAR : 50%
 2. Grå dyne jakke - 100% animal free - adia

  Special Price 599,50  DKK Normalpris 1.199,00  DKK
  SPAR : 50%
 3. Feminin og skøn ternet frakke - Adia

  Special Price 699,50  DKK Normalpris 1.399,00  DKK
  SPAR : 50%
Vis som Grid Liste

3 varer

per side
Stigende orden