Charlot and Me benytter sig af cookies på hjemmesiden. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt, og gemmer information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så det er nemmere for os at optimere siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies på Charlot and Me's hjemmeside. - Lær mere - Jeg accepterer

Vinterjakker

Vinterjakker i store størrelser

Selvom det er koldt og du bare rigtigt gerne vil kunne holde varmen, har du også muligheden for at være smart og moderigtigt klædt i vinterkulden. Se blot efter de mange vinterjakker i store størrelser hos Charlot and Me. Vores udvalg er bredt, og du finder både korte og lange vinterjakker, uld vinterjakker og dynejakker, der er fyldte med smarte detaljer og med god pasform. 

Hold varmen med en lækker vinterjakke

Hos Charlot and Me har vi fokus på kvinder med kurver, så du finder de lækre vinterjakker i store størrelser fra 42 - 56. Hvorfor kun være smart og stilfuld indvendig bare fordi det er koldt? Med en vinterjakke fra Charlot and Me har du muligheden for også at være smart udvendigt. Tilføj eventuelt et lækkert tørklæde eller et par smarte støvler, og gå vinteren i møde med stil.

Vis som Grid Liste

3 varer

per side
Stigende orden
 1. Sort vest i letvægtsdun - frandsen

  Special Price 349,50  DKK Normalpris 699,00  DKK
  SPAR : 50%
 2. Kort letvægtsdun - dark navy - Frandsen

  Special Price 499,50  DKK Normalpris 999,00  DKK
  SPAR : 50%
 3. Kort letvægtsdun - rustfarvet - Frandsen

  Special Price 499,50  DKK Normalpris 999,00  DKK
  SPAR : 50%
Vis som Grid Liste

3 varer

per side
Stigende orden