Charlot and Me benytter sig af cookies på hjemmesiden. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt, og gemmer information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så det er nemmere for os at optimere siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies på Charlot and Me's hjemmeside. - Lær mere - Jeg accepterer

Kjoler

Plus size kjoler & nederdele

Hvorfor vente på en særlig lejlighed til at trække i en flot plus size kjole, festkjole eller nederdel, når du kan finde dine favoritter lige her?
Hos Charlotte & Me kan du finde det helt rigtige outfit i størrelse 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54 og 56. Her er du sikret høj kvalitet i tidens nyeste design og trend.

Kjoler i store størrelser til enhver lejlighed

Vi har kjoler i store størrelser, der gør dig klædt på til enhver lejlighed og pasformen er udviklet specielt til dig med kurver. Hvad enten du har brug for fx nederdele til hverdag eller fest, kan du finde lige dem som du søger. Der er også elegante festkjoler til store kvinder. Kast dig ud i en fantastisk aften hvor du vækker opsigt, pasformen får dig til at føle dig smuk og du er i dit helt rette element.