Charlot and Me benytter sig af cookies på hjemmesiden. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt, og gemmer information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så det er nemmere for os at optimere siden. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies på Charlot and Me's hjemmeside. - Lær mere - Jeg accepterer

Størrelsesguide

Hvordan finder du din størrelse?

Da alle vores mærker har hvert deres udgangspunkt for at konstruere og tilrette deres produkter, er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at finde dine egne mål og så sammenligne dem med de enkelte mærkers mål.

Du skal måle HELE vejen rundt om det specifikke sted på kroppen, på det bredeste punkt.

Når du måler dig selv, for at bestemme hvilken størrelse du skal have, så tag højde for, om det er en vare, hvor du skal have noget inden under. F.eks en vinterjakke. Her er det vigtigt, at der f.eks er plads til at have tøj indenunder.

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse, du skal have, er du altid velkommen til at sende en mail til os på info@charlotandme.dk

Det er vigtigt, du skriver dine egne mål såsom : Bryst, talje, hofte, lår samt hvilken vare du er interesseret i.

Og HUSK...hvis nu varen ikke passer dig, så bytter vi gerne.

Under hver vare, vil du kunne finde en størrelsesguide til netop det brand varen er fra. Dog med forbehold for, at brandet har lavet en størrelsesguide. Hvis du er i tvivl om din størrelse og der ikke findes en størrelsesguide, er du også altid velkommen at skrive til os.