Leggings

Leggings

Moderigtige leggings i store størrelser

Leggings er en vidunderlig beklædningsdel til kvinder, som bl.a. kan kombineres med shorts og korte kjoler, uden at du føler, at du viser for meget. De er også oplagte sammen med en tunika.

Om du er til leggings med smarte mønstre, eller helst vil have de ensfarvede leggings, så vil vores leggings i store størrelser kunne give dit hverdags- eller festtøj et pift. Charlot and Me har leggins til store kvinder i mange designs og med forskellige detaljer, så du kan skabe kontraster i dit valg af tøj og udvide dine sammensætningsmuligheder.

Brug vores leggings i store størrelser til at gøre hverdag til fest, eller omvendt, at gøre festkjolen til hverdagskjole, blot ved at sætte enkle ensfarvede leggings til. Du finder både lange og 3/4 capri leggins.

Fordelene ved leggings

Leggings i store størrelser har en meget taknemmelig pasform og sidder derfor perfekt, hvis blot du sørger for at vælge den korrekte størrelse. Derudover er leggings behagelige at have på, fordi de er fremstillet af stretch og derfor ikke strammer nogen steder.

Du risikerer heller ikke i så høj grad at stå med "to maver", fordi bukselinningen skærer din overkrop over i to og fordi pasformen på leggings til store kvinder er tilpasset, så modellerne kan trækkes godt op om maven.